20 de ani de elită

Luna iunie a anului 2018 marchează aniversarea de 20 ani a Elite Resort Hotel!

Răsfăț în „Săptămâna femeii” la Elite

Elite Boutique Hotel, Restaurant and SPA dedică „Săptămâna femeii” tuturor doamnelor și domnișoarelor și vă pune la dispoziție o ofertă valabilă în perioada 5-11 Martie. În această săptămână de răsfăț vă puteți delecta cu mâncăruri alese, servite într-o ambianță elegantă și rafinată și vă puteți relaxa în cadrul SPA-ului.

Îngrijiri estetice iarna

Sezonul rece afectează foarte mult aspectul pielii în general, pe de o parte datorită frigului din atmosferă, pe de altă parte datorită căldurii artificiale ambientale.

Resveratrolul

Resveratrolul este o substanță anti-îmbătrânire, pentru care oamenii de știință găsesc din ce în ce mai multe dovezi ale caracterului său unic și puternic anti-oxidant.

Îmbătrânirea prematură

Îmbătrânirea este un proces fiziologic normal și inevitabil. În schimb modul în care îmbătrânim poate fi controlat și influențat de fiecare dintre noi.

Stresul real vs. stresul indus

Conform DEX-ului stresul este definit ca orice factor de mediu capabil să provoace o stare de tensiune sau o reacție alarmantă aupra organismului uman, care deseori se transformă într-o boală.