Elite Life este un concept revoluţionar ce prinde popularitate pe zi ce trece. Creat din dorinţa de a oferi un plus de valoare industriei SPA, Elite Life este elementul hibrid ce îmbină beneficiile oferite de SPA-ul tradiţional cu medicina modernă şi tehnologia de ultimă generaţie. Conceptul este unul curajos, cu atât mai mult cu cât printre pilonii care stau la baza acestuia, se numără calitatea ireproşabilă a serviciilor şi a produselor, inovativitatea, starea de bine, grija pentru clienţi şi educarea prin puterea exemplului.

Aprecierile manifestate faţă de Elite Life nu s-au lăsat aşteptate nici din partea clienţilor care i-au călcat pragul, nici din partea instituţiilor de specialitate. De curând, Fitness Wellness SPA & Beauty Romania, cel mai mare şi complet portal profesional de selecţie a celor mai bune centre ce promovează arta frumuseţii şi a sănătăţii, a acordat un premiu special centrului Elite Life în cadrul evenimentului IFWSA Excellence Awards Romania. Federaţia a testat în stil „mistery check” mai multe centre SPA, cu autorul specialiştilor în audit şi a partenerilor exclusivi ai International Fitness Wellness & SPA (IFWSA) şi Fitness Welness SPA & Beauty Academy (FWSBA), două dintre cele mai mari organisme profesionale din Hawaii-USA, lideri mondiali în domeniul Acreditărilor Centrelor şi a Certificărilor Internationale de TOP.

Elite Life a atras aprecierea acestor instituţii prin inovaţia adusă conceptului SPA, pentru abordarea unică, deschiderea către promovarea alternativă a centrului şi nu numai. Printre numeroasele aspecte apreciate, se numără şi echipa Elite Life, coordonată şi formată din specialişti, investiţia în amenajarea şi dotarea centrului sau calitatea serviciilor adaptată la standardele acestui secol. Ca o completare adusă tratamentelor exclusiviste destinate esteticii şi holisticii, centrul propune accesul la o serie de facilități standard ale SPA-ului tradiţional. La preţul de 60 de ron, clienţii Elite Life pot beneficia de acces la următoarele facilităţi: piscină încălzită, saună uscată, saună umedă, saună salină cu infraroşu, jacuzzi interior şi exterior, sală de fitness, sală de relaxare cu design Feng Shui.

Elite Life mulţumeşte în mod special pentru încrederea şi aprecierea acordată şi se angajează să livreze în continuare aceeaşi calitate a serviciilor şi a experienţelor oferite. Motivaţi de dorinţa de a educa şi de a oferi cele mai calitative servicii necesare stării de bine a clienţilor, conceptul Elite Life este oaza ce revigorare ce vă stă la dispoziţie în orice moment!