english

Bine ati venit la Complexul Balnear Medical Elite Life

Baza de tratament dispune de aparatura medicala de ultima generatie si de o echipă de specialiști în recuperare. Ne gasiti de Luni pana Vineri intre orele 07.00-16.00 pe strada I.H. Radulescu in Oradea. Complexul Balnear Medical Elite Life colaborează cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate iar în baza cardului de sanatate si a biletului de trimitere puteti beneficia de 4 tratamente gratuite!

Afectiuni

In cadrul Complexului Balnear Medical Elite Life se trateaza urmatoarele afectiuni:

 • Afectiuni ale aparatului locomotor - Afectiuni reumatismale inflamatorii cronice si boli reumatismale degenerative
  1
 • Afectiuni neurologice periferice si ale sistemului nervos central
  3
 • Boli reumatismale abarticulare (suferinte ale partilor periarticulare), Afectiunile coloanei vertebrale, Afectiuni ortopedice si recuperarea posttraumatica
  2
 • Afectiuni vasculare ale membrelor – venoase, arteriale, limfatice
  4
 • Tratamentul complicatiilor diabetului, obezitatii si bolilor metabolice
  5
 • Afectiuni respiratorii
  6

Dr. Popa Marilena

Dr. Popa Marilena, reputat medic primar în recuperare medicală, medicină fizică și balneologie, cu o vechime de peste 30 ani în domeniu, își desfășoară activitatea în cadrul Complexului Balnear Medica Elite Life. Dr. Popa Marilena se ghidează după dictonul minte sănătoasă în corp sănătos, știind prea bine că între capacitatea fizică și cea intelectuală există o strânsă armonie.
Medicul Popa Marilena îmbină profesionalismul, grija, responsabilitatea și empatia necesară cunoașterii pacientului cu serviciile medicale și cele mai moderne tehnologii în domeniu. „Prin urmare, pacienții noștri au la dispoziție, într-un singur loc, toate serviciile medicale, de la diagnostic la tratament, astfel încât ei își pot recăpăta aici sănătatea fără alte griji și drumuri inutile”.

Echipa Elite Life

Echipa medicala de la Elite Life este coordonata de specialisti cu o vasta experienta in medicina fizica, recuperare medicala si balneologie.
Toate procedurile sunt precedate de o consultatie incipienta, in urma careia se va prescrie un tratament personalizat.
Complexul Balnear Medical Elite Life colaborează cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate iar în baza cardului de sanatate si a biletului de trimitere puteti beneficia de 4 tratamente gratuite!

Tratamente si terapii