english

Karina Ochis

Fondator şi Brand Master

CEO şi Brand Master în cadrul firmei KO By Karina Ochis, şi fondatoarea Ana Karina Luxury Concept, Karina este antreprenor, autor de „best seller”, speaker internaţional, coach şi trainer. Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesaţi website-ul www.karinaochis.com.

Elite Life face parte din conceptul Ana Karina Luxury Concept, o societate cu un concept unic şi inovator, cu o echipă dedicată consultanţei, proiectării şi dezvoltării conceptelor de afaceri, afacerilor online și locaţiilor exclusiviste dedicate afacerilor viitorului. Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesaţi www.ana-karina.com.

KO by Karina Ochis este o companie de branding de ultimă generaţie. Prin intermediul serviciilor de consultanţă de elită şi prin produsele digitale de înaltă clasă, clienţii beneficiază de materiale de lux pentru managementul imaginii şi brand-ului lor precum: logo, identitate de brand, strategii și consultații, website-uri, management social media, management de campanie sau soluții IT. Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesaţi www.kobykarinaochis.com.