english

Karina Ochis

Fondator şi Brand Master

CEO în cadrul firmei KO By Karina Ochis, şi fondatoarea Ana Karina Luxury Concept, Karina este antreprenor, expert în branding, autor, speaker, trainer și un simbol al noii generații. Karina își dedică viața dezvoltării, cercetării și cunoașterii conceptelor de viitor și implementării acestora în societate la nivel individual și de grup. Prin discursuri, interviuri și publicații ea redă celor interesați un studiu amplu pentru a dezvolta noua generație. Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesaţi website-ul www.karinaochis.com.

Elite Life face parte din conceptul Ana Karina Luxury Concept, o societate cu un concept unic şi inovator, cu o echipă dedicată consultanţei, proiectării şi dezvoltării conceptelor de afaceri, afacerilor online și locaţiilor exclusiviste dedicate afacerilor viitorului. Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesaţi www.ana-karina.com.

KO by Karina Ochis este o companie de branding de ultimă generaţie. Prin intermediul serviciilor de consultanţă de elită şi prin produsele digitale de înaltă clasă, clienţii beneficiază de materiale de lux pentru managementul imaginii şi brand-ului lor precum: logo, identitate de brand, strategii și consultații, website-uri, management social media, management de campanie sau soluții IT. Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesaţi www.kobykarinaochis.com.